Machtiging regelen via Mijn RVO

Als u een ander bedrijf wilt machtigen om namens u in te loggen bij e-CertNL, kunt u gebruikmaken van de service van Mijn RVO. Hieronder wordt aan de hand van een voorbeeld in de sector Zuivel uitgelegd hoe u een machtiging kunt afgeven en weer kunt intrekken.

Iemand machtigen

Inloggen bij Mijn RVO

Ga naar mijn.rvo.nl en kies rechtsboven voor ‘Inloggen op mijn.rvo.nl’. Als hier staat ‘Mijn dossier’, dan bent u al ingelogd. kies dan voor ‘Mijn dossier’.

Log in met e-Herkenning

Gebruik minimaal een betrouwbaarheidsniveau 2+.

Mijn dossier

Als u bent ingelogd, kies ‘Mijn dossier’ uit het bovenste menu.

Machtigingen

In uw dossier vindt u aan de rechterzijde een blokje ‘Machtigingen’. Kies voor ‘Bekijken en beheren’ om het overzicht van uw machtigingen in te zien. Let op: deze applicatie opent in een nieuw venster, zorg ervoor dat uw browser het openen van nieuwe vensters toelaat voor de site van RVO.

In de applicatie ziet u een overzicht van de bedrijven die u gemachtigd heeft om names u te handelen. Via de tab ‘Wie heeft mij gemachtigd’ krijgt u een overzicht van bedrijven namens wie u kunt handelen.

Wilt u iemand machtigen of gemachtigde worden, gebruik dan de knoppen ‘Gemachtigde worden’ of ‘Iemand machtigen’.

Een machtiging intrekken

Als u machtigingen heeft verstrekt, dan kunt u deze ook weer intrekken. In het overzicht met machtigingen, vindt u per regel icoontjes aan de rechterkant, waarmee u achtereenvolgens een machting kunt bekijken (de detailgegevens), de looptijd kunt wijzigen (u kunt een einddatum invoeren waarop de machtiging automatisch verloopt), de machtiging tijdelijk stopzetten of helemaal intrekken.

Direct inloggen bij e-CertNL

Check certificate

Contactgegevens per sector

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!