CLIENT Export op 30 november vertegenwoordigd bij Frug I Com congres


Op 30 november wordt het Frug I Com congres “Resultaat door informatiedelen in AGF” georganiseerd bij The Greenery Bleiswijk. CLIENT Export zal hier ook vertegenwoordigd zijn in de stand van Frug I Com.

In de CLIENT Export stand kunt u terecht met al uw vragen rondom het aansluiten op CLIENT Export. U vindt hier informatie over de invoering van CLIENT Export, op welke manieren u kunt werken met CLIENT Export en wat u kunt doen om u voor te bereiden op de invoering.

Zo worden demonstraties gegeven van het berichtenboek en de webapplicatie. U kunt zelf ervaren hoe u, als exporteur, kunt werken met CLIENT-Export en zelf constateren wat de consequenties zijn voor uw organisatie. Tijdens de demonstratie ziet u hoe aanvragen worden aanmaakt en  inspecties worden aangevraagd die leiden tot het fytosanitaire en het kwaliteitscertificaat uit CLIENT-Export.  Kortom, een goede manier om u voor te bereiden op de komst van CLIENT Export.

Vanaf 14.15 uur zal het berichtenboek van CLIENT Export worden gedemonstreerd door Hispa Fruit en hun solution provider PK-Options. Er zal getoond worden hoe vanuit het bedrijfsmanagementsysteem van Hispa een aanvraag naar CLIENT Export wordt verstuurd en wordt verwerkt. Hispa Fruit is het eerste bedrijf dat zal gaan werken met het berichtenboek van CLIENT Export.

Wij hopen u te ontmoeten op 30 november in de stand van Frug I Com! Aanmelden kan via de site:Frug I Com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!