Eerste Technical Meeting heeft plaatsgevonden


Op woensdag 19 mei heeft de eerste technical meeting voor CLIENT Export plaatsgevonden. De sessie was bedoeld voor alle groenten & fruit en sierteelt exporteurs en hun solutionproviders. Hier kregen zij informatie over de technische componenten van de webapplicatie en het berichtenboek.

Tijdens deze bijeenkomst werd een demonstratie gegeven van de CLIENT Export webapplicatie. Ook werd ingegaan op het berichtenboek, ontwikkeld door Florecom en Frug I Com. Door Florecom werd een demonstratie gegeven van het testcenter dat zij hebben ingericht. Het publiek werd uitgelegd dat er vijf verschillende gebruiksmogelijkheden zijn met de CLIENT Export webapplicatie en het berichtenboek. Deze lopen uiteen van werken met de webapplicatie tot het volledig werken met het berichtenboek.

Na afloop van de presentaties er werden vragen gesteld aan zowel Florecom als het programmateam. Er afgesproken te gaan werken aan een final test mogelijkheid die zal worden aangeboden door CLIENT Export. Deze zal beschikbaar zijn nadat bedrijven individuele berichten hebben kunnen testen bij het testcenter van Florecom.

Na afloop van de sessie bleek een aantal exporteurs te hebben gesproken met hun solutionproviders om te starten met het bouwen aan het berichtenboek. Bij deze groep hoort ook één van de pilotbedrijven. Andere exporteurs zijn na het zien van de webapplicatie tot inzicht gekomen dat voor hun bedrijf werken met de webapplicatie voldoende lijkt. Zo heeft de sessie de aanwezigen aan het denken gezet over de manier van werken met CLIENT Export die bij hen past.

Heeft u de bijeenkomst niet bij kunnen wonen, maar wilt u wel meer informatie over het werken met het berichtenboek? Ga dan naar http://sdk.florecom.nl of Frug I Com. Zo kunt u vast beginnen met interne voorbereidingen. Met vragen kunt u terecht bij Florecom, Frug I Com of Aart Monster. Maar wij vragen u de vragen zoveel mogelijk op te sparen voor de tweede technical meeting op 24 juni.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!