Kennisevent voor exporteurs in de Food & Agro sector

Distributiehal van handel in groenten en fruit

21-09-2016 | Op donderdag 29 september a.s. wordt door Stratech Software Solutions en Goldfish ICT voor exporteurs actief in de Food & Agro sector een event georganiseerd.

Trends en ontwikkelingen die in deze sector spelen zullen tijdens dit event aan de orde komen. Nederland heeft een sterke positie op het gebied van handel en industrie. Deze positie houden is niet vanzelfsprekend. Het continue optimaliseren van de administratieve exportprocessen is daarom van essentieel belang. Trends als ketenintegratie, globalisering en compliance zorgen ervoor dat de Supply Chain in beweging blijft. Voor exporteurs is het daarom van belang in te spelen op de huidige trends en ontwikkelingen en op de in de nabije toekomst te verwachten trends en ontwikkelingen.

Presentaties

  • Tijdens dit event zijn 45 minuten gereserveerd voor Aart Monster van de Taskforce NVWA CLIENT, ten behoeve van zijn presentatie met titel: “CLIENT anno 2016 en de toekomst”.
  • Door Fenedex wordt een 45 minuten durende presentatie gehouden met titel
    “Trends in Export”.

De opening en ontvangst van dit kennisevent start op donderdag 29 september a.s. om 13.00 u, bij Van der Valk hotel in Tiel. Het daadwerkelijke programma vangt aan om 13.30 uur. Vooraf inschrijven via :

  • www.stratech.nl/kennisevent (link gesloten)

Deelname is kosteloos, echter het aantal plaatsen is beperkt. Een ieder die belangstelling heeft om dit event te bezoeken is van harte welkom!