Inloggen, autorisatie en uitwisseling gegevens met e-Cert.nl

Is het mogelijk om testgegevens in te schieten in e-Cert rVDM? En zo ja hoe? Als er een testomgeving is, moet dan ook met eHerkenning ‘ingelogd’ worden of kan dat op een andere wijze?

Testen kan straks op de Acceptatieomgeving van rVDM. We zullen zorgen dat deze omgeving dezelfde functie en inhoud heeft, als straks de Productieomgeving. Er moet dus ook met eHerkenning ingelogd worden, tevens is het testen met webserviceberichten geregeld. De benodigde sleutel kan worden aangemaakt door eenmalig via e-herkennignin te loggen op e-cert.nl.

Hoe kan er aangemeld worden op de webservice? Hoe verloopt de authenticatie op de soap berichten? En hoe verloopt dit als er een tussenpartij betrokken is?

Het gebruik van De webapplicatie en mobiele applicatie voor rVDM is alleen mogelijk na inloggen via e-Herkening. Om een bericht te kunnen aanleveren moet men beschikken over een account bij e-Cert.nl. Die kan aangemaakt worden door met eHerkenning in te loggen op de e-Cert.nl website. Identificatie wordt gedaan door middel van het KvK + vestigingsnummer…