Webschermen e-CertNL nieuwe stijl

De applicatie voor het aanvragen van exportcertificaten voor de sector Freesale Diervoeder is vernieuwd. Vanaf maandag 6 mei kunt u kennismaken met de nieuwe applicatie. Log hiervoor in via de normale route vanaf e-CertNL. In het portaal waar u de juiste sector kiest, heeft u via de normale link toegang tot de nieuwe applicatie.

De belangrijkste wijzigingen

We hebben een pdf samengesteld met de belangrijkste veranderingen op een rij: e-CertNL Introductie nieuwe webschermen. Hierin wordt het nieuwe hoofdmenu toegelicht, het zoekscherm, hoe u zelf kolommen kunt kiezen in het overzicht van aanvragen en de nieuwe statuskolom met bijbehorende iconen (zie ook: Toelichting op nieuwe statussen).


Voorbeelden van de nieuwe iconen bij statussen.

Planning

De komende drie maanden heeft u de tijd om kennis te maken met de nieuwe schermen. Qua functionaliteit zijn er geen veranderingen in het aanvraagproces. Dus de verwachting is dat het overschakelen redelijk eenvoudig wordt. Tijdens deze drie maanden nodigen wij u ook uit om actief feedback te geven op de nieuwe applicatie. Zo kunnen we de gebruiksvriendelijkheid verder met u optimaliseren. Vragen kunt u kwijt per e-mail aan: helpdeskecertnl@nvwa.nl. Over enkele weken ontvangt u ook een uitnodiging om middels een formulier uw ervaringen te delen.

Tijdens de periode van overschakelen blijft de ‘oude’ applicatie ook toegankelijk, deze vindt u onderaan in het portaal met het overzicht van sectoren. Zo kunt u zelf met uw team inplannen wanneer u overschakelt.

Verbeteringen aan e-CertNL

Om u inzicht te geven in hoe wij het proces inrichten rondom verbeterwensen, hebben we een korte animatie gemaakt: https://e-cert.nl/de-verbeteringscyclus-van-e-certnl.

Veel succes met de applicatie en we horen graag van u!

Direct inloggen bij e-CertNL

Check certificate

Contactgegevens per sector

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!