Beschikbaarheid januari 2024

28-02-2024 |

In de eerste maand van 2024 was e-CertNL Export gemiddeld 99,93% van de tijd beschikbaar, iets beter dan in de maand ervoor (december 2023: 99,66%). Over het gehele jaar 2023 is het gemiddelde 99,32%. In de grafiek hieronder ziet u de beschikbaarheid in het afgelopen jaar.

Beschikbaarheid 2023

Diagram van de beschikbaarheid van e-CertNL in 2023.

Samenwerkende applicaties

De e-CertNL applicatie is onderdeel in een keten van applicaties zoals bijvoorbeeld eHerkenning, voor het inloggen bij e-CertNL, RVO waar bedrijven geregistreerd staan, de NVWA die de erkenningen registreert en de keuringsdiensten die inspecties verzorgen. In die keten kan het zijn dat ook andere onderdelen tijdelijk niet beschikbaar zijn, waardoor het soms lijkt of e-CertNL offline is, maar feitelijk beschikbaar is.

Altijd op de hoogte

Wij doen ons best om de storingen zo spoedig mogelijk te verhelpen en daarover te communiceren. Wilt u meldingen ontvangen wanneer er storingen zijn, wat de status is en of ze verholpen zijn? U kunt zich abonneren op de rss-feed.

Een storing melden

Wilt u een storing melden of heeft u een ander probleem met e-CertNL, neem dan contact op met de helpdesk van uw sector. Maak altijd screenshots als u met de webschermen werkt en geef door op welk platform en met welke browser u werkt. Zo kan team e-CertNL snel schakelen en de problemen oplossen.