Uw feedback per pagina helpt ons verder

22-02-2021 |

Alle gebruikers van de e-CertNL webschermen worden uitgenodigd om in de applicatie uw ervaring per pagina met ons te delen. Sinds kort vindt u hiervoor op bijna elke pagina aan de rechterkant een Feedback knop. Door op deze knop te klikken kunt u ons in korte tijd laten weten hoe tevreden u bent over de pagina van waaruit u de feedback knop aanklikt.

Schermvoorbeeld met accent op de locatie van de feedback-knop in de schermen van e-CertNL.

Vervolgens krijgt u een pop-up scherm te zien waarbij de onderstaande smileys u helpen om uw tevredenheid aan ons kenbaar te maken. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn kunt u eventuele aanvullingen en/of tips aan ons doorgeven. Zo krijgen we beter inzicht in wat binnen de applicatie goed gaat en wat niet.

De door u ingestuurde feedback wordt vervolgens per pagina verzameld en geanalyseerd voor verbeterdoeleinden. Met de Change Advisory Boards (CAB) worden verbeteringen uitgewerkt, zie voor meer informatie de verbeteringscyclus van e-CertNL. Op basis van uw inbreng kan beter gestuurd worden op prioriteit en behoefte. Wij zien uw ervaringen graag tegemoet. Bij voorbaat dank voor uw feedback.

Voor vragen over onze applicatie kunt u contact op te nemen met de helpdesk van uw sector.