Documenten bij zekerheden

Schermvoorbeeld van het blok Documenten binnen het onderdeel Zekerheden.

1 Aanvullende documenten toevoegen

In sommige sectoren kunt u documenten ter ondersteuning voor de inspectie toevoegen aan een aanvraag. In de tab Zekerheden en Documenten van de aanvraag vindt u die mogelijkheid om een document toe te voegen en in sommige sectoren kunt u aangeven of het om een inspectiedocument of om een annex gaat. De documenten kunnen als PDF worden geupload bij uw aanvraag.

Schermvoorbeeld van de pop-up om documenten toe te voegen.

Importcertificaat wordt bij een re-export aanvraag als bijlage meegestuurd. U kunt nu alleen de PDF van het import certificaat meesturen omdat het anders niet opgenomen kan worden in het ePhyto. Het import certificaat ontvangt u automatisch als er een importinspectie is uitgevoerd, anders kunt u dit certificaat zelf downloaden uit TNT (deze zijn voorzien van een elektronische handtekening).
Inspectiedocument is bedoeld om exportgaranties te onderbouwen. Bijvoorbeeld door middel van labresultaten of vaccinatiebewijzen.
Overige documenten is bedoeld als bijlage van het exportcertificaat. Bijvoorbeeld een bijlage met aanvullende identificatie van een grote hoeveelheid dieren (zoals Chip- of ringnummers). Voor fytosanitaire sectoren kunnen het documenten zijn die moeten worden meegestuurd met een ePhyto maar waar geen electronische handtekening voor aanwezig is.

Na het uploaden wordt een overzicht getoond van alle toegevoegde documenten.

Webservices

Voor de gebruikers die via de webservice documenten uploaden dient in het request, afhankelijk van het gebruik, de volgende waarde meegestuurd te worden.

Importcertificaat
<typeInspectiedocument>IMPORTCERTIFICAAT</typeInspectiedocument>

Inspectiedocument
<typeInspectiedocument>INSPECTIEDOCUMENT</typeInspectiedocument>

Overige Documenten
<typeInspectiedocument>OVERIGEDOCUMENTEN</typeInspectiedocument>

2 Documenten

In de tabel representeren de symbolen om welk document-type het gaat. Klik hierop om het betreffende document te downloaden.

3 Regel verwijderen

Met het prullenbak-symbool kunt u een toegevoegd document verwijderen.